Polar generasjon

Ingenting er som å krype til køys etter en lang dag i fjellheimen eller nyte varmen fra peisen og utsikten fra panoramautbygget. Rikelig med boltreplass både utvendig og innvendig gjør denne hytta utmerket som familie- og generasjonshytte. I denne hytta får man 4 soverom, hvor av 2 på hemsen. Se egen markering av senioravdelingen på tegningen. Denne inneholder romslig kombinert stue/sov og bad i første etasje.

1. etg

Senioravdelingen er merket med blått.

2. etg

Nøkkelinfo

BRA:
108,5m²

Antall soverom:
4

Grunnplan:
Stue, kjøkken, kombinert stue/sov, soverom, 2 bad, ekstra wc, entre og utvendig bod, herunder seniordel med stue/soverom og bad markert i blått på plantegningen.

Hems:*
Hemsstue og 2 soverom

*) Soverom og stue på hems har lavere takhøyde, og inngår ikke i BRA.

Prisinformasjon

På Gautefall selges hyttene nøkkelferdig på ferdig opparbeidet eiendomstomt. Denne hytta fås nøkkelferdig på de ulike tomte- kategoriene til prisene under. Omkostninger kommer i tillegg.Disse er beskrevet under nøkkelferdige hytter.

3 590 000,-

3 740 000,-

3 890 000,-

4 040 000,-

Se våre hyttefelt

Rytterspranget på Gautefall ligger sentralt ved siden av skibakkene på Gautefallheia. Har man hytte på Rytterspranget kan man parkere bilen når man ankommer hytta, og ikke bruke den før man skal hjem. Alle fasiliteter ligger i gangavstand til hyttefeltene.

Gå tilbake
Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search