Om Oss

Gautefalltomter AS ble etablert for 5 år siden og er eid av familien Gjelstad med undertegnede som daglig leder.

Når Gautefalltomter AS vurderte å satse på utvikling av hyttefelter og bygging av hytter på Gautefall for 5 år siden så var det 3 ting som måtte være på plass før vi ville investere her.

  • Alle tomtene måtte ha ski inn/ut til alpinbakkene og andre skiløyper på Gautefall.
  • Tomtene måtte være solrike og ha fin utsikt.
  • Det måtte være fasiliteter som restauranter, butikker, og andre aktiviteter så nære at man ikke trengte å bruke bil når man var på hytta.

Alle disse tre betingelsene ble oppfylt og vel så det. Gautefalltomter AS har siden 2011 investert over 30 millioner NOK i kjøp av ca 200 mål med hyttefelter, samt infrastruktur og annen opparbeidelse på feltene, i samme periode har vi solgt ca 45 tomter.

Gautefalltomter AS har i dag tre hyttefelt på Gautefall. Det er Rytterspranget Vest, Rytterspranget Terrasse og 50% av Gautefalltunet. KV Bygg AS ved Kjell Vågsland og Gautefalltomter AS eier 50% hver av Gautefalltunet og utvikler dette feltet sammen.

Gautefalltomter AS har et langsiktig perspektiv på sine investeringer på Gautefall, derfor bygger vi et nytt driftsbygg på ca 220 kvm i disse dager, som vil bli ferdig i januar 2017. Dette bygget skal huse et salgs og informasjonskontor for våre hyttefelter, samt garasjer og lager til diverse driftsutstyr.

John Olav Gjelstad

Vi er optimister og gleder oss til fortsettelsen.

John Olav Gjelstad

Daglig leder