Våre Hyttefelt

Gautefalltomter AS har tre hyttefelt på Gautefall. Her kan du i tillegg til alpinbakkene gå rett ut fra hytta til 5 mil med maskinpreparerte skiløyper og flott lysløype på over 4 kilometer.

Uten ski på bena finner du også etter få minutter flere restauranter og barer, sportsbutikk, kirke ++

Som du ser under fanen «OMRÅDET» har Gautefall også mye å by på om sommeren, her kan du ta både terrengsykkel, fiskestang og fjellsko i bruk rett utenfor hyttedøra.

På våre tomter er det du som bestemmer hva slags hytte du skal ha og hvem som skal bygge den for deg. Men hvis du ønsker å få nøkkelferdig hytte så kan vi hjelpe deg også med det.

Nøl ikke med å ta kontakt.

John Olav Gjelstad

Vennlig hilsen

John Olav Gjelstad

Daglig Leder

Mønster
Rytterspranget H1
Rytterspranget H1

Rytterspranget H1 ligger øverst på Rytterspranget. Her har du både flott utsikt og gode solforhold.
På Rytterspranget H1 har vi mange store og flotte tomter. Fra alle tomtene renner du selvfølgelig rett ut i alpinbakkene og mange mil med maskinpreparerte skiløyper.

Få detaljert info og priser på tomtene på Rytterspranget H1 pluss de andre tomtene på Rytterspranget ved å trykke på knappen under.

Rytterspranget Terrasse

Rytterspranget Terrasse er vårt nyeste felt. Her har du sol fra morgen til kveld og en nydelig utsikt mot Bjorvann i nord og Himmelriket i vest.  På dette feltet har vi lagt vekt på ekstra god avstand mellom hyttene, noe som gjør feltet mer luftig enn mange andre steder. Tomtene her er på ca 1000 kvadratmeter, noe som også gir deg stort handlingsrom ved valg av hytte. På Rytterspranget Terrasse kan du også ta på deg skia utenfor hytta og etter få stavtak er du ute i både bakker og løyper.

Nå er over 40 tomter byggeklare.

Les mer om Rytterspranget Terrasse sine ledige tomter og priser ved å trykke på knappen under

Rytterspranget Terrasse
Rytterspranget Vest
Rytterspranget Horisont

Rytterspranget Horisont er vårt nye felt på Rytterspranget. Her finner du mange tomter med spektakulær utsikt og hvor du renner rett ut i alpinløypene.

Les mer om Rytterspranget Horisont ved å trykke på knappen under.

Gautefalltunet

Gautefalltunet er et sjarmerende felt som ligger nær foten av skiheisen. Også her har du mye sol og hyggelig utsikt. På dette feltet har vi valgt å bygge noe tettere enn på Rytterspranget Terrasse og Rytterspranget Vest. Ved å legge hyttene litt tettere så blir vi også meget konkurransedyktige prismessig på nøkkelferdige hytter.
Vi fikk på plass vei, strøm, fiber, vann og kloakk på våren 2016 og leverte de første tre hyttene før julen 2016. På Gautefalltunet så samarbeider KV Bygg AS og Gautefalltomter AS med å tilby moderne og stilfulle nøkkelferdige hytter med tre soverom og to stuer til under 2 mill. NOK.
På Gautefalltunet er det også ski inn/ut.
Vi har siden påsken 2016 solgt 3 hytter og ei tomt på Gautefalltunet.
Les mer om Gautefalltunet sine tomter og nøkkelferdige hytter
ved å trykke på knappen under