Aktiviteter for barn

Moro for de minste

Gautefall er intet mindre enn et ferieparadis for de yngste i flokken. Den populære familiedestinasjonen i Telemark gjør hyttelivet moro for de minste.

Det er vel verdt å investere i en fritidsdrøm som vil glede både små og store. Livet på fjellet handler tross alt om å ha tid og mulighet til å gjøre det du elsker. Til å kunne nyte livet med god samvittighet, sammen med dem du er glad i. Da er gode og varierte fritidsmuligheter for barna en viktig del av pakka. Med hytte på Rytterspranget er det gangavstand til en rekke gode opplevelser for de minste.

På Gautefall kan barna blant annet boltre seg med:

  • To egne skibånd og en heis for de minste.
  • Leker og aktiviteter i bakken gjennom hele sesongen.
  • Stort LEGO-rom på skisenteret.
  • Preparerte langrennsløyper og akebakker.
  • Tilrettelagte turer og friluftsaktiviteter.
  • Barnedisco og kino.
  • Eget lekerom på Ski Lodge.

Gautefall Skisenter

Skisenteret ligger i gangavstand til hyttene. Her er det mye moro for barna! Som et av Telemarks største skisentre, satser de stort på barnefamilier. Trivelige Bjørnefaret byr på to skibånd og en heis for de yngste alpinkjørerne. Dessuten arrangerer skisenteret leker og andre aktiviteter i bakkene gjennom hele sesongen.

Bjørneriket Terrasse

Bjørneriket terrasse ligger like ved skibåndene. Her kan de voksne nyte flotte dager mens de små koser seg i skibakken. Det er lov å ha med egen mat og grillen står alltid klar. Trenger de yngste alpinkjørerne også en pause, har skisenteret en egen avdeling med lego som alltid gjør stor suksess.

Barnedisco og kino

Andre populære aktiviteter i Gautefall er barnedisco og kino, som gjennomføres jevnt og trutt gjennom vinterhalvåret. I tillegg har Ski Lodge et eget lekerom som alltid står klart til å ta imot den yngste generasjonen.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search

Gautefallheia fiskelag