Oversikt over Gautefalltomter

Rytterspranget på Gautefall har de siste hyttefeltene som kan tilby et stort utvalg av nøkkel- ferdige hytter med ski inn/ut på Gautefall.

Gautefall er en populær ferie- og fritidsdestinasjon i Drangedal kommune i Telemark. Gautefall egner seg spesielt godt for familier, mye på grunn av det brede aktivitets- tilbudet, men ikke minst den korte kjøreveien fra de store byene på Sør- og Østlandet. Innenfor 2 timers kjøreavstand fra Gautefall kommer man til Kristiansand i sør eller Tønsberg i nord. Se kartet for kjøreavstand til utvalgte byer.

Rytterspranget ligger i hjertet av Gautefall, og er det siste feltet som kan tilby et stort utvalg av ledige tomter med ski inn/ut til Gautefall Skisenter og løypenettet rundt. I tillegg har familier med hytte på Rytterspranget gangavstand til alle øvrige aktiviteter og sosiale samlingsplasser på Gautefall.

Har du hytte på Gautefall har du både sommer- og vinterhytte i ett.

Med hytte på et av våre hyttefelt, tror vi med hånden på hjertet du vil oppleve følgende bonuseffekt: Hytta brukes mye! Ja, den vil sannsynligvis bli brukt en hel masse, – og ikke bare om vinteren, men året rundt!
Det er det som er så suverent med Gautefall: Det er et vintersportssted om vinteren og forvandles til noe helt annet så fort snøen går. Helga etter du har lagt skia bort kan du gå ut i et flott turterreng og oppleve en unik fjelltopografi. Milevis med DNT-merkede turløyper og ikke minst over 10 mil med merkede stisyklingsløyper gjør at du ikke rekker å kjede deg på Gautefall om sommeren heller. Les mer om det brede aktivitetstilbudet her.

Hytta blir ikke billigere i kroner og øre av å benyttes året rundt, men regner du investering opp mot bruk, er det langt mer forsvarlig og ikke minst hyggelig å ha lagt pengene i noe som alle elsker å bruke! Familien blir raskt glad i Gautefall og alt hva Gautefall har å by på. Den flotte hytta blir stedet man samles i helger og ferier.

Sosiale samlingsplasser

Det er flere hyggelige møteplasser på Gautefall. Rytterspranget Kafé er lett tilgjengelig fra hyttefeltet, fra alpinbakken eller via vei. Gautefall Ski Lodge er et flott møtested som tilbyr overnatting, mat, drikke og pub. Skisenteret har stor kafeteria med varm og kald mat, og utestedet «Bånnski» tilbyr Afterski gjennom hele sesongen. For de minste kan Gautefall Ski Lodge friste med barnedisco på vinteren. Alle disse tilbudene er i gangavstand fra Rytterspranget.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search