Nytt konsept! Visning når du selv ønsker det!

Gautefalltomter har salgskontor i Rytterveien 13, ved inngangen til Rytterspranget og Gautefalltunet. Salgskontoret har ikke faste åpningstider, men er stort sett bemannet i ukedagene og mange av helgene i vinterhalvåret.

På Rytterspranget tilbyr vi «selvbetjent visning». Her har Gautefalltomter utviklet et eget konsept som gjør at man kan besøke feltene når som helst, og samtidig få nøkkelferdige priser på et stort utvalg hytter mens du står på tomta!

Hos oss kan du komme når det passer best for deg. På Rytterspranget  er det ingen bommer.

Informasjon i prospektet og tydelig nummerering på alle tomter skal gi deg som går på feltet full informasjon om både beliggenhet, utsikt og priser på nøkkelferdige hytter. Når det er sagt ønsker vi gjerne å bli kontaktet vedrørende booking av tradisjonell visning. Vi er flere som står klare til å møte deg og kan som oftest stille på kort varsel.

Slik fungerer «selvbetjent visning»

  • Stopp ved informasjonstavlen ved siden av salgskontoret. Her finner du oversiktskart over hele Rytterspranget. Ta med deg prospekt fra postkassen.
  • Ved hjelp av skilter langs veien, nummer på hver enkelt tomt, samt tomtekart i prospektet, er det enkelt å orientere seg på feltet.
  • Har du spørsmål underveis eller ønsker en personlig visning, er det bare å ta kontakt med John Olav (telefon: 982 21 845) eller Simen (telefon: 934 73 482).
Illustrasjonsbilde tomt informasjon 292

Eksempel på skilting fra tomt 292 på Rytterspranget Horisont. Tomt 292 er i gul priskategori. I prospekt eller på hjemmesiden får man nøkkelferdig pris på over 30 hyttemodeller på gul tomt.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search