Gautefalltomter AS ble etablert for 8 år siden og holder til i moderne lokaler i Rytterveien 13, rett ved innkjøringen til Rytterspranget. Selskapet har i dag tre ansatte.

Da Gautefalltomter AS valgte å satse på utvikling av hyttefelter og bygging av hytter på Gautefall for 8 år siden, var det 3 ting som måtte være på plass;

  • Alle tomtene måtte ha ski inn/ut til alpinbakkene og andre skiløyper på Gautefall.
  • Tomtene måtte være solrike og ha fin utsikt.
  • Det måtte være fasiliteter som restauranter, butikker, og andre aktiviteter så nære at man ikke trengte å bruke bil når man var på hytta.

På våre felter er alle disse betingelsene oppfylt.

Gautefalltomter AS har siden 2011 investert over 60 MNOK i kjøp av hyttefelter, samt infrastruktur og annen opparbeidelse på feltene. Selskapet har en god økonomi og er langsiktige i sine investeringer på Gautefall.

Gautefalltomter AS har i dag flere hyttefelt på Gautefall. Feltene H1 og H3 (Rytterspranget Vest) nærmer seg ferdig utbygd, mens det er et stort utvalg av ledige tomter på våre nyeste felter, Terrasse og Horisont. Se mer informasjon om feltene her.

Gautefalltomter har en moderne maskinpark som sammen med en dyktig driftssjef bidrar til å holde veier og øvrige områder i god stand gjennom hele året.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search