Bli bedre kjent med Gautefalltomter

Gutta i Gautefalltomter gjør sitt ytterste for at hytteeierne på Rytterspranget skal få mest mulig ut av det gode livet i fjellet.

Selvtitulert seriegründer John Olav Gjelstad kjørte tilfeldigvis forbi Gautefall på en biltur i 2011. Allerede da så han et enormt potensiale i områdene like ved skibakkene på Gautefallheia, og Gautefalltomter AS ble etablert. Åtte år senere har Gautefalltomter AS solgt nærmere 150 tomter på Rytterspranget.

Da John Olav satset på å utvikle hyttetomter og bygge nøkkelferdige hytter på Gautefall, var det tre ting han ville ha på plass:

  • Ski inn/ut til alpinbakkene og langrennsløypene.
  • Solrik beliggenhet og vakker utsikt.
  • Gangavstand til butikker, restauranter og fritidstilbud.

Gutta i Gautefalltomter

Gautefalltomter er en bedrift som har vokst i takt med etterspørselen fra hyttefolket. Med seg på laget har John Olav fått sønnen Simen Gjelstad, som nå er daglig leder i firmaet, og driftssjef Morgan Kilane.
Gutta i Gautefalltomter gjør sitt ytterste for at både nye og gamle hytteeiere skal trives på Rytterspranget. Driftssjef Morgan har det daglige ansvaret for en moderne maskinpark, og jobber jevnt og trutt for å holde området i god stand.

Veier vedlikeholdes og brøytes til glede for hyttefolket. Små og store henvendelser besvares både tidlig og sent. Gautefalltomter er kjent for å gjøre seg tilgjengelig for både beboere og potensielle hytteeiere hele uka igjennom.

Langsiktige investeringer

Siden 2011 har Gautefalltomter investert over 60 millioner knyttet til Rytterspranget, og firmaet har svært langsiktige planer med sin tilstedeværelse på Gautefall.

Er du interessert i en hytte på Rytterspranget? Gautefalltomter holder til i flotte lokaler i Rytterveien 13, like ved innkjøringen til Rytterspranget. Kom gjerne innom for en hyggelig prat.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search