Langrenn

Et langrennsparadis like utenfor døren

Lengter du etter lange dager med god glid i løypa? Med hytte på Gautefall har du over 60 kilometer med preparerte skiløyper like utenfor døren.

Med hytte på Rytterspranget kan du ta på deg skiene like utenfor hyttedøren, og gli rett inn i de preparerte løypene. Her ligger alt til rette for herlige langrennsturer i variert terreng. Når du er sliten etter en lang dag i frisk luft, har du kort vei til peiskos og noe godt i glasset på en av Gautefalls trivelige møteplasser.

Løyper for små og store

Vil du gå en rolig tur på flatmark, eller føler du heller for å bryne deg på mer utfordrende løyper? Kanskje har du noen smårollinger du må ta hensyn til. På Gautefall er det løyper for både korte og lange bein. Vi garanterer at både store og små, nybegynnere og viderekomne vil trives på langrennstur i dette området.

Gjør turen til en opplevelse

60 kilometer med preparerte løyper ligger fremfor deg. Pakk sekken med niste og noe varmt å drikke, eller ta turen innom trivelige Rytterspranget Kafé. Veien til den gode turstemningen går gjennom magen, heter det ikke så?

Det imponerende løypenettet blir vedlikeholdt av Gautefall Løypelag, til glede for både barn og voksne. Vil du gå en rolig tur i flatt terreng, eller kanskje du heller føler for å bryne deg på mer utfordrende løyper? Gautefall har noe for enhver smak.

Norges flotteste lysløype

Gautefall Biathlon, også kalt «Norges flotteste lysløype», er et av Norges flotteste helårs skiskytteranlegg midt i hjertet av Telemark. Her finner du med 4,3 km asfalterte løyper og 31 skyteskiver, som på kveldstid er opplyst av 140 lysmaster. Anlegget holder åpent hele året og er gratis å benytte seg av. Her kan du også velge kortere løyper dersom det er ønskelig.

Gautefalltomter langrennsløype
Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search

Skiskyting på Gautefall GautefalltomterGautefall Skisenter Gautefalltomter