Mat og drikke

Trivelige møteplasser like ved hytta

La bilen stå under hele hytteturen, og ta bena fatt til Gautefalls knippe av koselige kafeer og restauranter.

Bare en kort gåtur fra hyttefeltene på Rytterspranget, finner du Gautefalls koselige restauranter og kafeer. Disse møteplassene er perfekte underveis i eller etter en lang dag i løypene, hvor beina er slitne og kroppen lengter etter en varm peis og smakfullt påfyll. Om sommeren forvandles enkelte av destinasjonene til koselige uteområder, hvor du kan nyte en matbit i frisk luft og blomstrende omgivelser. Samtlige kafeer og restauranter har en variert og spennende meny, slik at du alltid skal ha en god grunn til å stikke innom. Hva blir ditt nye stamsted på Gautefall?

Rytterspranget Kafé ligger på toppen av Rytterspranget. Kafeen er lett tilgjengelig fra hyttefeltene, alpinbakken og veien. Her tilbyr de et godt serveringstilbud gjennom hele vinterhalvåret, i tillegg til å være vertskap for påskefeiring skjærtorsdag, langfredag og påskeaften. Da samles folk fra bygd og by til live musikk og gode matopplevelser.

Gautefall Ski Lodge er et trivelig, nyoppusset etablissement som tilbyr overnatting, mat og noe godt i glasset. Menyen varierer hele året igjennom, og på sommeren kan du nyte middagen i den idylliske bakhagen.

Gautefall Skisenter har stor kafeteria med både varm og kald mat. I tilknytning til servicebygget på skisenteret finner du også Bånnski, som tilbyr afterski gjennom hele sesongen.

Gautefall Ski Lodge – Bakhagen på sommerstid

Rytterspranget Kafé – Sentralt plassert mellom alpinbakker og hyttefelt på Rytterspranget

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search

Gautefallheia fiskelag