Lofoten generasjon

Nøkkelferdig på eiendomstomt fra 4 140 000,- + omk.

En sjenerøs og innholdsrik hytte hvor naturen er satt i høysetet. Utsikten gjøres tilgjengelig allerede fra den åpne entréen og gjennom de store vinduene som preger hele hyttas langside. Godværsdager tilbringes gjerne utendørs i solveggen med familie og venner.

I denne generasjonshytta får man 4 soverom, hvor av 2 på hemsen. Se egen markering av senioravdelingen på tegningen. Denne inneholder stue, soverom og bad i første etasje.

Senioravdelingen er merket med blått.

Nøkkelinfo

BRA:
104,4m²

Antall soverom:
4

Grunnplan:
2 stuer, kjøkken, 2 soverom, 2 bad, ekstra wc, entre, bod og garderobe, herunder seniordel med stue, soverom og bad markert i blått på plantegningen.

Hems:*
Hemsstue og 2 soverom.

*) Soverom og stue på hems har lavere takhøyde, og inngår ikke i BRA.

Prisinformasjon

På Gautefall selges hyttene nøkkelferdig på ferdig opparbeidet eiendomstomt. Denne hytta fås nøkkelferdig på de ulike tomte- kategoriene til prisene under. Omkostninger kommer i tillegg.Disse er beskrevet under nøkkelferdige hytter.

4 340 000,-

4 490 000,-

4 640 000,-

4 790 000,-

Se våre hyttefelt

Rytterspranget på Gautefall ligger sentralt ved siden av skibakkene på Gautefallheia. Har man hytte på Rytterspranget kan man parkere bilen når man ankommer hytta, og ikke bruke den før man skal hjem. Alle fasiliteter ligger i gangavstand til hyttefeltene.

Gå tilbake
Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search