Selvbetjent visning

Av Gautefalltomter

På Rytterspranget tilbyr vi både selvbetjent- og personlig visning!

Tar du en selvbetjent visning på Rytterspranget nå, har vi innført et nytt system som gir deg mye bedre oversikt på både tomter og nøkkelferdige hytter enn hva vi har hatt tidligere.

I det nye konseptet til Gautefalltomter er alle de 80 ledige tomtene delt inn i fem priskategorier, markert med hver sin farge. Når du svinger av inn til Rytterspranget tar du med deg prospektet som du finner i postkassen på informasjonstavlen ved siden av salgskontoret vårt. I dette prospektet finner du 34 forskjellige hyttemodeller. Alle disse hyttene presenteres med nøkkelferdig pris på hver av tomtekategoriene!

Dette betyr at du som kunde kan gå uforstyrret rundt på våre felter når det passer, og få en komplett prisoversikt på både nøkkelferdige hytter og tomter.

Ønsker du personlig visning, kontakt John Olav på 98 22 18 45 eller Simen på 93 47 34 82.

På bildet under ser man et eksempel fra Rytterspranget Horisont. Tomt 292 er i gul fargekategori. Da er det bare å se på gul pris på hyttene i prospektet eller på hjemmesiden, og på få sekunder har du oversikt over 34 nøkkelferdige hytter og hva de koster på akkurat tomt 292.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Vi kontakter deg!

Legg igjen en melding så vil vi kontakte deg.

Start typing and press Enter to search